10.6 oltiin Lohtajalla katsomassa tokokokeita. Onnea Heidi & Hilma TK1:sestä! Paikalla oli myös Anita, pentukuumeisen tyttären kanssa :) Onnea myös Johanna ja Ego hienosta tokouran korkkauksesta! H***tin mäkäräiset söi mut melkein elävältä. Monta päivää kärsin tuon turistireissun jälkeen viheliäisestä kutinasta, johon ei auttanut kuin aika. Aino oli mukana ja kävi vähän palloa imeskelemässä nurtsilla.

1245257494_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantaina käytiin reenailemassa puruja, Aino oli ok. Hyvin haukkui, hyvin puri ja rohkeasti meni maalimiehen eteen.. Ois kärsiny vähän koetellakin. Sunnuntai-iltana ei päästy puruihin kun miestä ei näkyny eikä kuulunut kotiin Lukan ammaksi ajoissa.. Mut sunnuntaina mentiin aamulla kymmeneltä raviradalle Koirakeskuksen tapahtumaan. Ainolla oli ohjelmassa möllitokoa eli avoimen luokan liikkeet, mölliagilityä ja match show.

Äidin pieni dobermannityttö olikin oikein reipas ja Marin tuomaroimana saavutti 189pistettä, avovoitto ja pokaali!

Paikalla makaaminen 3 min (piilossa) 10, seuraaminen taluttimetta 9,5 (painoi välillä ja yksi pysähdys hidas sekä vino), liikkeestä maahanmeno 9,5 (se peppu), luoksetulo 9 (ois voinu olla napakampi, muuta en muista), liikkeestä seisominen 10, nouto 8 (palautus hitaampi ja luovutusasento vino), kaukokäskyt 10, hyppy 9 (ohjaaja oli vähä hassu :-D ), kokonaisvaikutus 10. Ihan ok, vaikka töitä piisaakin ennen virallista avokoetta..

1245257653_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  Noutoa..

1245257750_img-d41d8cd98f00b204e9800998e   Luoksetulon pysähdys..

1245257830_img-d41d8cd98f00b204e9800998e   Liikkeestä seisominen.. kuvat otti Heidi, meidän huippukameralla (äiskän ja iskän nurtsilla)

Agility oli hauskaa pitkästä aikaa. Ja hain koiran silleen paikalle että mentiin suoraan radalle. Ei nähnyt muiden suorituksia niin ei ollut niin kuumana. Mukavasti oli kuulolla vaikka kontaktipinnat meinas olla vähän hukassa kun ei ole tullu harjoiteltua maailman aikoihin.. pisteistä ei tietoa mut fiilis oli hyvä.

Sitten osallistuttiin Ainon kanssa mätsäriin ja oho! Aino oli sinisten ykkönen ja taas saatiin pokaali Pusu Tuomari arvosti hyvässä kunnossa olevia koiria, eli pullukat jäivät palkinnoitta. Seisomisesta en tiedä sanoa ku en itse nähnyt mut ravailut meinas olla tuskaaaaaaaa!! Piski kävi niin kierroksilla että painoi mua koko ajan kehästä ulos ja puuskutti ääneen silmät pullistuneena tuijottaen mua silmiin.. huhhuh kurinpalautus paikallaan ennen virallista näyttelyä. Ravasi kuitenkin kera pikkuhyppyjen välillä. Kiitos Epiksen (tai oikeestaan Acin) herkkupussukan, sain seisomaan vielä loppukehässäkin jotenkin, kait. Siellä sijoitettiin vain voittaja, eikä osunut meidän kohdalla tällä kertaa ;)

kuva tulossa..

Kaverin, Marin, Hugo-dobberi oli myöskin paikalla. Kokeiltiin vieraan kanssa juoksuttamista mut en ainakaan minä saanut nätisti juoksemaan. Seisominen onnistui vieraan kanssa. Mari vei Hugon itse kehään ja saivat punaisen nauhan! Jeeeee hyvä Huuuuugooo! Kokkolassa sitten virallinen koitos Hugollakin.

Ny pakkailemaan kamoja juhannusleiriä varten! Suuntana Loviisa ja lähtö huomenna :)))) Ihan ankara leirikuume jo. Sidukat ja koirien hihat...tartteeko sinne muuta... nii joo ne sadekamppeet jos säätiedotus pitää paikkansa................... LMJ'09 here we come.....

Tähän loppuun on ihan pakko pistää pari keekoa CoolCool 

Hyvää Juhannusta!!