Viime päivityksestä on kulunut sen verran aikaa että kaikkea tapahtunutta yms ei enää voi muistaa...höh. Mutta yritän kuitenkin jotai raapustaa..

Juhannus siis vietettiin Ainon kanssa Loviisassa Silverin juhannusleirillä. Reissukamuina Annina & Friidu-dobberi 'naapurista'. Luka kultapoika vietti juhannuksen Tomin ja Lillin kanssa kotona. Olihan se ikävä jättää toipilaana, mutta parempi sen kotona oli olla ku autossa viettää monta päivää kipeän jalan kanssa.

Jotai leiristäkin muistan ;) ..Koiria kouluteltiin päivät ja illat vietettiin bändiä kuunnellen hyvässä seurassa. Kiitos kaikille, erityisesti Jullelle & Tiialle (varsin siitä auton lainasta suuri kiitos)! Ja Tonille kiitokset suosittelusta.

Puruja tehtiin pari kiekkaa joka päivä, parin maalimiehen kanssa. Kuormitettiin ja vahvistettiin. Tottiksessa tehtiin hlöryhmää, hyppyjä, hyppynoutoja ja liikkeestä istumista. Hlöryhmä ok, hypyt ihan ok ainakin lopuksi. Hyppynoutoja teimme ekaa kertaa :) Ei pöllömpi esitys Ainolta! Liikkeestä istuminen...jaa-a ei siitä sen enempää. Hermot kiristy ohjaajalta sen tuhat kertaa, onneksi kouluttaja-Toni toppuutteli. Se liike on aloitettu kotona alusta ja selkeästi parempi ny jo. Pakollinen tauko harjoittelussa että saan avo-tokokäynnin pois alta. Ettei vaa tarjoo istumista siellä Tukittu Marikalle kiitokset tottiskentän peräluukusta! On se vain mukava kun ne koirat todellakin toimii, aivan sama ketä on paikalla, missä ollaan tai milloin!! Ei tartte puikkeleita hävetä :)

Eiköhän tuosta jonkinmoinen perinne vois tulla! Oli sielä niiiiiiin mukavaa! Eli LMJ'10 ootellessa......

1242764485_img-d41d8cd98f00b204e9800998e